Kasutame küpsiseid, et tagada veebisaidi tehniliselt piisav funktsionaalsus, samuti selleks, et muuta meie veebisaidi kasutamine lihtsamaks ja pakkuda isikupärastatud kasutuskogemust. Kui annad oma nõusoleku, võime küpsiseid kasutada isikupärastatud teabe esitamiseks meie sisu kohta, mis võib teile huvi pakkuda ja parandada meie veebisaidi toimivust.
Värska hõpõ
Paketis on:
- tervishoiutöötaja või terapeudi konsultatsioon
- konsultatsiooni käigus määratakse kuni 15 raviprotseduuri alljärgnevast loetelust: loodusliku mineraalveega pärlivann, ravimuda üldvann (max. 3 korda), klassikaline käsimassaaž 25 min (4-5 korda), massaaž vesivoodil, massaažitool, savisoojendus, lokaalne turbaravi, parafiinravi, mudaparafiin, soolakamber, aparaatne füsioteraapia (elektriravi). NB! Saabumispäeval protseduure ei tehta.
- 6 ööd majutust Sanatooriumi hotellis
- 3 toidukorda päevas (saabumispäeval õhtusöök, lahkumispäeval hommikusöök)
Hotelli lisainfo
Hotell
Värska Kuurortravikeskus asub Eesti kaguservas Setomaal, Lämmijärve kaldal, kaugel suurtest linnadest. Esimesed ravialused võeti sanatooriumisse vastu 3. mail 1980. Osaliselt mineraalvee baasil töötav veekeskus on ehitatud 2007. aastal.
Värska Kuurortravikeskus on Eestis ainulaadne oma loodusliku raviarsenali poolest – kasutatakse kohalikust järvest saadavat magevee ravimuda ja sügavalt maapõuest ammutatavat kuulsat Värska mineraalvett. Värska muda peetakse maailmas üheks ainulaadsemaks ravitoimeliseks mageveemudaks, millele väidetavalt maailmas analoogi ei leidu. See on orgaaniliste ainete poolest kümme korda rikkalikum kui meremuda ja sisaldab palju väävelvesinikku. Paks muda lahjendatakse 570 miljonit aastat vana ülisoolase Värska mineraalveega, mis omakorda annab tõepoolest maailmas ainulaadse kombinatsiooni.
Värska Kuurortravikeskus pakub ainsana Eestis ka looduslikku mineraalvee vanne. Mineraalveevannides kasutatav vesi on mikroelementide rikas, üldtugevdava ja kesknärvisüsteemi rahustava toimega.
Hommikusöök
Iga päev kell 8-10. Meie köögis domineerivad lihtsad ja tuttavad kodused maitsed ning toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult palju naturaalset toorainet, mis on pärit kohalikelt põllumeestelt ja väiketootjatelt.